Hvordan bli sheriff: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli sheriff: 13 trinn (med bilder)
Hvordan bli sheriff: 13 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli sheriff: 13 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli sheriff: 13 trinn (med bilder)
Video: Bruk kredittkort på en smart og fornuftig måte for å få fordeler 2024, Mars
Anonim

Lensmenn er ansvarlige for generell rettshåndhevelse, med plikter som inkluderer arrestasjon av kriminelle og drift av fylkesfengsler. I de fleste jurisdiksjoner velges lensmenn til stillingen for å tjene en fireårsperiode. Forbered deg på å bli lensmann ved å bli uteksaminert fra et politiakademi og jobbe i rettshåndhevelse for å lære viktige ferdigheter som hvordan du bruker skytevåpen, håndterer åsteder og tenker raskt på føttene. Når du har oppfylt fylkets krav, kan du sende inn papirer til fylket ditt og starte prosessen med å stille som lensmann.

Trinn

Del 1 av 3: Oppfyllelse av de grunnleggende kravene

Bli lensmann Trinn 1
Bli lensmann Trinn 1

Trinn 1. Vær en amerikansk statsborger

Hvis du vil stille til lensmann i USA, må du være statsborger i USA. Hvis du er i ferd med å få statsborgerskap, kan du begynne å forberede deg på å bli lensmann ved å skaffe deg nødvendig utdannelse og erfaring, men du vil faktisk ikke kunne stille til stillingen før dette grunnleggende kravet er oppfylt.

Bli lensmann Trinn 2
Bli lensmann Trinn 2

Trinn 2. Vær over 18 år

Aldersgrensen varierer litt fra stat til stat, men i de fleste tilfeller må du være over 18 år for å stille til lensmann. Det kan absolutt ikke skade å vente til du er gammel nok til å ha flere års utdannelse og erfaring på jobb. Sheriffene er i en lederposisjon som ofte tar store fysiske og psykiske veier. Et visst nivå av erfaren visdom er en stor ressurs når du skal ta så mye ansvar.

Bli lensmann Trinn 3
Bli lensmann Trinn 3

Trinn 3. Bor på stedet der du vil bli lensmann

I mange stater må du være lokal innbygger på stedet du vil løpe. Hvis du nettopp flyttet til området, vil du sannsynligvis ikke være kvalifisert før du har etablert bosted i minst et år. Besøk nettstedet til fylkets lensmannskontor for å finne ut nøyaktig hvilke bostedskrav du må oppfylle for å bli kvalifisert for å stille som lensmann.

Bli lensmann Trinn 4
Bli lensmann Trinn 4

Trinn 4. Vær ved god fysisk og psykisk helse

Siden en lensmann må tåle mye psykologisk og fysisk belastning, er det viktig å ha evnen til å tåle alle forskjellige typer stress uten å bryte. For å stille som lensmann må du kunne bestå både fysiske og psykiske helsetester med glans.

  • Å gå gjennom politiskolen bør forberede deg fysisk på rollen som lensmann. Du må være i stand til å løpe, utføre pushups, håndjern kriminelle, takle mennesker og jobbe lange timer uten å bli sliten.
  • Du lærer om stresshåndtering og rask tenkning mens du får erfaring med å jobbe i feltet som forberedelse til løp for lensmann. Stresshåndtering er noe som kan læres og praktiseres, og det er en av grunnene til at det er viktig å ha mye erfaring før du går inn i lensmannsrollen.
Bli lensmann Trinn 5
Bli lensmann Trinn 5

Trinn 5. Få et videregående diplom eller GED

De fleste fylker krever at folk som stiller til lensmann har minst et utdanningsnivå på videregående skole. Hvis du aldri har mottatt videregående vitnemål, må du enten fullføre videregående skole eller bestå en generell utdanningsutviklingstest (GED).

Del 2 av 3: Oppnå feltopplevelse og høyere utdanning

Bli lensmann Trinn 6
Bli lensmann Trinn 6

Trinn 1. Utdannet seg fra et politiakademi

Mens noen fylker tilbyr lensmannsopplæringsprogrammer, slik at du kan hoppe over politiakademiet og trene til lensmann fra starten, krever de fleste fylker at kandidater til lensmannskontoret fullfører et politiakademiprogram. I politiakademiet lærer du viktige ferdigheter som du vil bruke i jobben som lensmann, samt å ta kurs for å tilegne seg kunnskap om emner som trafikklover og beste praksis for vitneavhør. Etter å ha fullført et program, bør du ha god kunnskap om følgende:

  • Bruk av skytevåpen
  • Kriminalitetsscenestyring
  • Kontroll på menneskemasser
  • Arrestasjonsprosedyrer
  • Kjøring i høy hastighet
  • Grunnlov
  • Vitneavhør
Bli lensmann Trinn 7
Bli lensmann Trinn 7

Trinn 2. Arbeid i rettshåndhevelse

Når du er uteksaminert fra politiskolen, jobber du som offiser for å få den erfaringen du trenger for å lykkes som lensmann. Ulike fylker har forskjellige krav når det gjelder feltopplevelse. Noen krever minst fem års relatert erfaring, mens andre krever bare én.

  • I tillegg til å jobbe som politibetjent, kan staten din også kreve at du skaffer deg politilisens eller sertifisering. Dette belønnes etter at du har jobbet i en bestemt tid og bestått en rekke tester designet for å bekrefte din ferdighet som offiser.
  • Når du ser muligheten til å påta deg tilsynsroller, for eksempel å lede en avdeling med fokus på samfunnssikkerhet, kan du benytte deg av muligheten til å utøve dine lederegenskaper.
  • Andre typer arbeid knyttet til rettshåndhevelse kan også kvalifisere som relevant arbeidserfaring når du stiller til lensmann. For eksempel kan arbeid som dommer erstattes av politiarbeid i noen jurisdiksjoner.
Bli lensmann Trinn 8
Bli lensmann Trinn 8

Trinn 3. Få en grad i rettshåndhevelse eller strafferett

Selv om ikke alle stater krever at lensmenn har en høyere grad, vil det å få en førsteamanuensis bachelor- eller mastergrad i et relatert felt forbedre jobbmulighetene dine og få velgerne til å føle at du er mer kvalifisert for rollen. Vurder å fullføre en grad i enten rettshåndhevelse eller strafferett for å bedre forberede deg på å bli lensmann.

  • Klasser i psykologi, kriminologi, skriveferdigheter og talerferdigheter bør alle spille inn i læreplanen din.
  • Mens du er på skolen, kan du fortsatt få verdifull arbeidserfaring ved å praktisere hos lensmannskontoret.
Bli lensmann Trinn 9
Bli lensmann Trinn 9

Trinn 4. Ha en innsats på stedet der du bor

Når du forbereder deg på å bli lensmann, er det viktig å investere i rettshåndhevelse i ditt fylke. Lær alt om lovene der du bor. Få en forståelse av problemstillingene som er spesifikke for ditt område, og hvilken rolle lensmannskontoret spiller. Jo bedre du forstår hvordan fylket ditt fungerer, desto mer sannsynlig er det at du blir en utmerket lensmann.

  • For eksempel, hvis du bor i et fylke som har store problemer med fyllekjøring, må du observere hvordan problemet påvirker samfunnet og hvilken rolle lensmannen kan spille for å redusere risikoen for fyllekjøringsrelaterte dødsulykker.
  • Når du gjør deg klar til å stille som lensmann, kan du tenke på måter du kan demonstrere at du er godt kjent med samfunnets problemer, og du har den erfaringen og kunnskapen du trenger for å holde folk trygge.

Del 3 av 3: Løp for Sheriff

Bli lensmann Trinn 10
Bli lensmann Trinn 10

Trinn 1. Oppfylle kravene som er nødvendige for å stille til lensmann i fylket ditt

Hvert fylke har litt forskjellige krav, så gjør undersøkelser for å finne ut nøyaktig hvilke kvalifikasjoner du må ha for å være lensmann. Her er noen vanlige krav du må fylle, i tillegg til arbeidserfaring og utdanningskrav, før fristen for å sende inn papirene dine for å kjøre for dommer:

  • Bestå en skriftlig eksamen som dekker resonnement, skriveferdigheter og stillingsspesifikke spørsmål (se etter prøvetester og studieveiledninger på nettet).
  • Gjennomgå et intervju der du blir testet på kommunikasjon, problemløsning og kritisk tenkning, så vel som motivasjonene dine for å ville være lensmann.
  • Pass en bakgrunnskontroll. Du vil bli diskvalifisert hvis du er på prøve, har straffbare overbevisninger, rusmisbruk, dårlig kreditthistorie og alvorlige trafikkbrudd.
  • Bestå en fysisk kondisjonstest som tester fysisk utholdenhet og ferdigheter i håndtering av skytevåpen.
Bli lensmann Trinn 11
Bli lensmann Trinn 11

Trinn 2. Send inn papirer til fylket

Før fristen angitt av fylket ditt, send inn papirer for å få navnet ditt satt på stemmeseddelen for lensmann. Du kan gjøre dette ved å besøke fylkes tinghuset og følge riktig prosedyre for arkivering der. Sørg for at du allerede har oppfylt alle kravene før du sender inn papirene.

Bli lensmann Trinn 12
Bli lensmann Trinn 12

Trinn 3. Start kampanjen for lensmann

Mens lensmannen er utnevnt i noen fylker, blir han eller hun valgt i de fleste jurisdiksjoner. Hvis du vil bli valgt til lensmann, må du spre ordet du kjører og markere din erfaring og egnethet for rollen. Sett deg et mål om å nå hver registrerte velger i fylket. Kampanje er ingen enkel jobb, siden andre kommer til å løpe mot deg, så trekk alle stopp for å vinne nå som du har jobbet så hardt for å oppfylle alle nødvendige kvalifikasjoner.

  • Sett sammen en kampanjekomité i stedet for å prøve å stille kampanjer alene. En kampanjekomité kan hjelpe deg med å skaffe midler, sette opp medieintervjuer, passere løpesedler og øke bevisstheten om at du stiller til lensmann.
  • Ta stilling til et seriøst tema i ditt område og utdann velgerne om ditt synspunkt. Finn ut hva som skiller deg fra de andre kandidatene, enten det er ditt intellekt, din erfaring eller lidenskap for fylket, og bruk det som plattform.
Bli lensmann Trinn 13
Bli lensmann Trinn 13

Trinn 4. Bli valgt til å bli lensmann

Hvis kampanjen din er vellykket og du mottar flertallet av stemmene på valgdagen, blir du bedt om å sverge lojalitet og gå med på en kontrakt. Oppfyll kravene som er fastsatt av fylket ditt, og betjen din periode som lensmann. I de fleste jurisdiksjoner varer perioden fire år, hvoretter du kan stille til gjenvalg.

Anbefalt: