3 måter å kjøpe en klokke på nettet

Innholdsfortegnelse:

3 måter å kjøpe en klokke på nettet
3 måter å kjøpe en klokke på nettet

Video: 3 måter å kjøpe en klokke på nettet

Video: 3 måter å kjøpe en klokke på nettet
Video: How To Delete Search History on YouTube App (Updated for 2022) 2024, Mars
Anonim

På markedet for en ny klokke? Du kan spare tid, krefter og penger ved å kjøpe online, direkte fra et merke eller fra anerkjente tredjepartsforhandlere. Ved å bruke et pålitelig nettsted og bestemme nøyaktig hva du vil ha fra klokken din, finner du drømmeklokken din på kort tid-og får den levert rett på døren.

Trinn

Metode 1 av 3: Finne en online selger

Kjøp en klokke online trinn 1
Kjøp en klokke online trinn 1

Trinn 1. Kjøp bare fra anerkjente urbutikker og merker

For å unngå svindel eller falske klokker, er det best å velge klokken din fra en butikk du er kjent med. Det kan også være lurt å bestille direkte fra klokkemerket. Prisen kan være høyere enn fra en tredjeparts selger, men det er en måte å sikre at du får produktet du vil ha.

  • Les anmeldelser på nettet og se på noen få klokker for å få en ide om merkevarens stil. Sammenlign noen få merker og stiler før du velger hvilket nettsted du skal kjøpe fra.
  • Populære klokkeremerker inkluderer Timex, Citizen og Orient.
Kjøp en klokke online Trinn 2
Kjøp en klokke online Trinn 2

Trinn 2. Kontroller at forhandleren er autorisert til å selge de tilbudte merkene

Å kjøpe fra en autorisert forhandler (AD) av et merke vil bidra til å beskytte garantien på klokken din. Det er også en annen garanti for klokkens ekthet. Du kan sjekke om et nettsted er autorisert ved å sjekke klokkemerkets nettsted.

  • Autoriserte forhandlere, både murstein- og mørtelbutikker og nettbutikker, er vanligvis oppført på sidene "Autentisitet" eller "Hvor å kjøpe".
  • Du trenger ikke å kjøpe en klokke fra en autorisert forhandler, og prisene vil ofte være lavere hvis du ikke gjør det. Imidlertid har du større sjanse for å kjøpe en falsk og ikke ha samme kjøps- og garantibeskyttelse som å kjøpe fra en annonse.
Kjøp en klokke online Trinn 3
Kjøp en klokke online Trinn 3

Trinn 3. Hold deg unna en selger som tilbyr klokker til veldig billige priser

Tredjeparts nettsteder kan vanligvis markere sine urpriser noe, spesielt siden nettbutikker har færre overheadpriser å dekke. Men hvis prisen på en klokke virker for god til å være sann, kan det være lurt å se den nærmere, eller til og med styre unna helt. Hvis en pris er merket med mer enn 50% fra merkevareprisen, kan den ha tekniske problemer eller til og med være en falsk.

Dype rabatter kan være legitime hvis de tilbys på merkets offisielle nettsted

Tips:

Når du nullstiller på en klokke, må du sjekke prisen mot merkevaren og andre forhandlere. Hvis prisene er sammenlignbare, er det sannsynligvis et godt nettsted. Hvis nettstedet ditt er betydelig lavere, kan det være lurt å se andre steder.

Kjøp en klokke online Trinn 4
Kjøp en klokke online Trinn 4

Trinn 4. Les anmeldelser for å kontrollere klokken og selgerkvaliteten

Anmeldelser kan fortelle deg mye om et urs utseende og ytelse, samt nettstedets troverdighet. Sjekk anmeldelser for å se om en klokke fungerer bra, ser ut som den gjør på fotografier og som passer dine behov. Husk at selgere kan filtrere anmeldelser på sitt eget nettsted, men ikke på tredjeparts nettsteder som Amazon og eBay.

  • Anmeldelser kan også fortelle deg om et nettsted sendes raskt og trygt eller er nyttig med retur og andre problemer.
  • Falske anmeldelser er alltid noe å se etter. Hver anmeldelse skal høres unik og autentisk ut, og ha forskjellige syn på produktet.
Kjøp en klokke online Trinn 5
Kjøp en klokke online Trinn 5

Trinn 5. Sjekk informasjon om forsendelse, retur og garanti

Gjennomgå alle forhandlerens generelle logistiske retningslinjer før du kjøper. Les opp selgerens retningslinjer for retur, bare i tilfelle du ikke liker klokken, og se på garantipolicyen deres også. Hvis det er et problem med klokken din, må du sannsynligvis sende den enten til merkevaren eller tilbake til forhandleren, så sjekk hvor du skal sende den, og om du må betale frakt.

Metode 2 av 3: Velge klokkestil og passform

Kjøp en klokke online trinn 6
Kjøp en klokke online trinn 6

Trinn 1. Velg en automatisk klokke for enkelhet og stil

Automatiske klokker regnes som den høyeste klokken. De svinger seg automatisk ved å bruke kraft fra håndleddets bevegelser, og den andre hånden beveger seg i jevne bevegelser, i stedet for å tikke. Hvis et ur er automatisk, bør det være oppført på produktbeskrivelsessiden.

Hvis du tar av den automatiske klokken, slutter den til slutt å fungere etter noen dager. Du må spole den tilbake før den starter på nytt

Kjøp en klokke online trinn 7
Kjøp en klokke online trinn 7

Trinn 2. Gå med en kvartsur for større nøyaktighet til en lavere pris

Kvarts klokker drives av en liten krystall, et batteri og noen få små motorer. Selv om de nå regnes som mindre avanserte enn automatiske klokker, er kvartsur fremdeles fullt brukbare, og de holder faktisk tiden mer nøyaktig enn automatiske klokker. De pleier også å være litt billigere.

  • Den andre hånden i en kvartsur vil bevege seg fremover i korte ryk, og lage en tikkende lyd.
  • Du må bytte batterier i kvartsuret ditt med noen års mellomrom.
  • Sjekk produktbeskrivelsen for å se om en klokke er kvarts.
Kjøp en klokke online Trinn 8
Kjøp en klokke online Trinn 8

Trinn 3. Velg en klokkestil, som sport eller kjole, som passer dine behov

Klokker er laget for alle forskjellige typer livsstil og behov, med flere "sjangere" å velge mellom. En av fordelene ved å handle på nettet er at du får se på og vurdere alle de forskjellige sjangrene før du forplikter deg til en! De viktigste stilene du vil vurdere er:

  • Dykkingsklokker, som er 100% vanntette, er designet for å fungere under høyt vanntrykk, og har lysende urskiver og hender.
  • Dress klokker, som brukes mer til utsmykning enn til funksjon. Disse klokkene vil være undervurdert, med et enkelt ansikt og stropp, og er ofte laget av edle metaller.
  • Luftfartsur, laget for piloter, som ofte formidler store mengder informasjon i tillegg til tiden, for eksempel høyde. Noen luftfartsklokker inkluderer også en annen times hånd slik at piloter kan fortelle tiden i 2 tidssoner samtidig.
  • Kjøreklokker, som vanligvis inkluderer funksjoner som stoppeklokke og "tachymeter" for måling av hastighet.
Kjøp en klokke online trinn 9
Kjøp en klokke online trinn 9

Trinn 4. Velg en slitesterk, ripebestandig klokke hvis du planlegger å bruke den daglig

Hvis du holder ansiktet på klokken riperfritt, kan det se rent og nytt ut selv etter mange års slitasje. Se etter safirkrystall for den sterkeste ripebestandige kraften, eller velg mineralsk krystall for en ripebestandig klokke. Akrylkrystall er billigere, men utsatt for lett riper.

Se etter denne informasjonen i klokken produktspesifikasjonsfanen, under "materialtype vindu for vinduer."

Kjøp en klokke online Trinn 10
Kjøp en klokke online Trinn 10

Trinn 5. Gå med et metallarmbånd for et lysere, tykkere utseende

Stroppen eller armbåndet til klokken din vil ha stor innvirkning på det generelle utseendet. Et metallarmbånd holdes sammen av lenker, noe som gir det en skinnende glans som ser bra ut med tyngre klokker.

Tips:

Noen klokker lar deg fjerne og bytte stropper hvis den den følger med ikke er din smak. Sjekk klokkens informasjonsside for å se.

Kjøp en klokke online Trinn 11
Kjøp en klokke online Trinn 11

Trinn 6. Velg en lærrem for en mer stilig stil

En klokkerem i skinn ser bra ut på formelle, kledelige klokker. Det er undervurdert og stilig stilig, noe som gjør det til et tidløst, klassisk valg når du skal kle deg. Når du kjøper på nettet, vil du ikke kunne føle skinnet først, så se på klokkens beskrivelse og eventuelle anmeldelser for å få en ide om hvordan det vil føles på håndleddet.

Kjøp en klokke online Trinn 12
Kjøp en klokke online Trinn 12

Trinn 7. Størr håndleddet og velg et etui og armbånd som passer

Du vil ikke kunne prøve på klokken din før du kjøper den, så det er viktig å vite nøyaktig hvilken saksdiameter og stroppstørrelse du trenger. All størrelsesinformasjon bør være tilgjengelig på urets side, og forhandleren kan også tilby et størrelsesdiagram for stropper, ettersom størrelsene kan variere mellom merker. Størrelsesinformasjon måles i millimeter.

  • Hvis håndleddene er mindre, vil en diameter på 34-40 mm være bra. Hvis du har større håndledd, kan du prøve en diameter nærmere 46 mm.
  • En vanlig stropplengde (verken "ekstra lang" eller "ekstra kort") burde fungere for de fleste. Du kan også bruke et målebånd for å bestemme bredden på håndleddet og kjøpe en stropp som er flere millimeter lengre, eller se merkets størrelsestabell.
  • Hvis du kjøper casual eller formelle klokker, kan du størrelse klokken din ved å legge til eller fjerne koblinger.

Metode 3 av 3: Ser etter ekstra funksjoner

Kjøp en klokke online Trinn 13
Kjøp en klokke online Trinn 13

Trinn 1. Få en klokke med et kalendervindu for å fortelle datoen

Ved å velge en klokke med en kalenderfunksjon kan du fortelle dato og klokkeslett samtidig! Når du kjøper online, bør du kunne fortelle at en klokke har et kalendervindu bare ved å se på bildet. Forhandleren bør også oppgi den under klokkens generelle beskrivelse.

Noen se kalendere forteller bare dagen og måneden, mens andre inkluderer ukedagen

Kjøp en klokke online Trinn 14
Kjøp en klokke online Trinn 14

Trinn 2. Velg en klokke med en stoppeklokkefunksjon for å ha timing

Mange mennesker med klokker liker også å kunne bruke dem som tidtakere, spesielt for sport. Et klokke med stoppeklokkefunksjon vil vanligvis ha en ekstra knapp eller to på siden, og funksjonen bør også være oppført på nettstedet under klokkebeskrivelsen.

Kjøp en klokke online Trinn 15
Kjøp en klokke online Trinn 15

Trinn 3. Velg en vanntett klokke for ekstra sikkerhet

De fleste klokker av høy kvalitet er til en viss grad vanntette, men det er godt å sørge for ved å sjekke klokkebeskrivelsen på produktsiden. Du kan velge en klokke som bare er vanntett, eller en som er helt vanntett, som de fleste dykkerur.

Kjøp en klokke online Trinn 16
Kjøp en klokke online Trinn 16

Trinn 4. Finn en klokke med en ekstra tidssone hvis du reiser ofte

Noen klokker inkluderer en ekstra times hånd eller ekstra skrift og etiketter rundt ansiktet for å indikere tiden i andre deler av verden. Dette kan være nyttig hvis du reiser ofte, eller hvis du bare er interessert i å vite tiden i andre områder rundt om i verden.

Når du kjøper online, bør du kunne fortelle om en klokke har denne funksjonen. Se etter tidssoner skrevet rundt kanten av klokken eller et ekstra, mindre urskive innenfor den viktigste

Kjøp en klokke online Trinn 17
Kjøp en klokke online Trinn 17

Trinn 5. Få en klokke med høydemålinger hvis du flyr ofte

Høydemålinger, først lagt til klokker for å hjelpe piloter, er kanskje ikke veldig relevante for den moderne urbæreren, med mindre du flyr ofte. Det kan imidlertid få klokken til å se mer tiltalende ut, og selve målingen kan være interessant å vite.

Tips:

Andre interessante funksjoner du kan se etter er stjernekart og månefaseindikatorer.

Anbefalt: