Hvordan starte et sikkerhetsselskap (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan starte et sikkerhetsselskap (med bilder)
Hvordan starte et sikkerhetsselskap (med bilder)

Video: Hvordan starte et sikkerhetsselskap (med bilder)

Video: Hvordan starte et sikkerhetsselskap (med bilder)
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2024, Mars
Anonim

Med bekymringer for kriminalitet og terrorisme øker, øker etterspørselen etter private sikkerhetstjenester, så det er ikke rart at du vil gå inn på dette feltet. For å starte en virksomhet på dette feltet, bestem deg for en nisje, for eksempel personlig sikkerhet eller hendelsessikkerhet, skriv deretter en forretningsplan og arbeid med finansiering, for eksempel et lån til småbedrifter. Kjøp ansvarsforsikring og arbeidskompensasjonsforsikring for å dekke virksomheten din og forbered deg på å få en statlig lisens. Sett opp LLC, og send deretter en søknad til staten din for lisensiering; Husk at du må oppfylle visse krav for å være leder for sikkerhetsvirksomhet, for eksempel å ha et bestemt antall års erfaring på området. Du må kanskje også bestå en eksamen.

Trinn

Del 1 av 4: Etablering av en personlig sikkerhetsvirksomhet

Start et sikkerhetsselskap Trinn 1
Start et sikkerhetsselskap Trinn 1

Trinn 1. Ansett ansatte med militær eller politi bakgrunn

Vanligvis trenger du ansatte som kan jobbe for deg heltid, ikke som en deltidsjobb. Det betyr at du må rekruttere folk som ønsker å overgå fra disse karrierer og til en ny, muligens mindre stressende karriere.

Start et sikkerhetsselskap Trinn 2
Start et sikkerhetsselskap Trinn 2

Trinn 2. Bistå med statlig opplæring og lisenser

De fleste stater krever at sikkerhetsvakter har en viss mengde statsgodkjent opplæring, sammen med ekstra trening hvis du vil bevæpne dem. Deretter må de bestå en eksamen og få en sikkerhetsoffiserlisens.

  • De fleste stater krever også at sjåfører har et privat patruljelisens.
  • Sjekk alderskravene for staten din, da noen krever at kroppsvakter er over 21 eller 25 år.
  • En del av denne prosessen vil også omfatte å kjøre en bakgrunnskontroll av dine potensielle ansatte.
Start et sikkerhetsselskap Trinn 3
Start et sikkerhetsselskap Trinn 3

Trinn 3. Tren dine ansatte til å være diskret

Som personlige kroppsvakter vil de ansattes jobb vanligvis være å smelte inn i bakgrunnen. Det vil si at ingen vil føle at de blir overvåket hele tiden, selv når de betaler noen for å gjøre det, så en personlig sikkerhetsvakt må være der uten å få seg til å skille seg ut.

Arbeid for eksempel med å lære opp dine ansatte til å være tause med mindre de blir snakket med, da det hjelper dem å blande seg inn i bakgrunnen

Start et sikkerhetsselskap Trinn 4
Start et sikkerhetsselskap Trinn 4

Trinn 4. Etablere din web -tilstedeværelse med et nettsted

Folk som ønsker å ansette en personlig sikkerhetsvakt, vil se et profesjonelt, godt sammensatt nettsted. Hvis du ikke har ferdigheter til å gjøre det, er det best å ansette noen som kan få det til å se rent og profesjonelt ut.

Selv om du også kan etablere en tilstedeværelse på sosiale medier, må du sørge for å holde alle dine interaksjoner profesjonelle og diskrete

Start et sikkerhetsselskap Trinn 5
Start et sikkerhetsselskap Trinn 5

Trinn 5. Plasser annonser på steder de velstående vil se

Mest sannsynlig vil hovedklientene dine være de velstående og lokale kjendiser. Kjøp plass i countryklubbens nyhetsbrev, for eksempel eller på avanserte eiendomsnettsteder. Treff også andre veier, for eksempel din lokale avis og nyhetsstasjoner.

Selvfølgelig er munn til munn enda bedre, så når du har etablert noen klienter, må du sørge for å behandle dem til den beste servicen. Da vil de anbefale deg til sine venner og familie

Start et sikkerhetsselskap Trinn 6
Start et sikkerhetsselskap Trinn 6

Trinn 6. Annonser også for korte oppgaver

Selv om velstående mennesker og kjendiser vil ha langsiktige kroppsvakter, kan det være at noen velstående mennesker bare vil ha kroppsvakter for kortsiktige prosjekter. Hvis du kan fylle den nisjen, kan det være en betydelig del av virksomheten din.

  • For eksempel kan den ene siden av et skilsmissepar ha en kroppsvern i en eller to måneder for å føle seg trygg fra sin ektefelle.
  • En annen person vil kanskje bare ha en kroppsvern når han transporterer et dyrt kunstverk til hjemmet sitt.
Start et sikkerhetsselskap Trinn 7
Start et sikkerhetsselskap Trinn 7

Trinn 7. Hjelp kundene dine med å gjøre justeringen

Personlig sikkerhet er en stor livsstilsendring hvis personen aldri har hatt det før. Prøv å være så imøtekommende og diskret som mulig som din klient gjør justeringen, og jobber med å svare på eventuelle spørsmål de måtte ha.

Diskuter alle ordninger på forhånd. Prøv å inkorporere dem i små trinn, ikke alt på en gang, noe som kan føles overveldende

Start et sikkerhetsselskap Trinn 8
Start et sikkerhetsselskap Trinn 8

Trinn 8. Vær fleksibel i din tilnærming

Når du kommer inn i noens liv, kommer det hindringer. Du og dine vakter må være i stand til å tilpasse seg og endre det kunden din trenger, spesielt siden du er i privatlivet.

For eksempel, hvis en klients barn ønsker å gå "uten vakter" i en butikk, kan du sette opp et arrangement med butikken der du har vakter som kommer inn i butikkens skjorter. På den måten vet ikke barna forskjellen, men klienten din føler fortsatt at de er trygge

Del 2 av 4: Å starte en virksomhetssikkerhetsvirksomhet

Start et sikkerhetsselskap Trinn 9
Start et sikkerhetsselskap Trinn 9

Trinn 1. Ansett politimenn uten tjeneste

Personer som allerede har bakgrunn fra sikkerhets- og sikkerhetsyrker, som politifolk, gjør gode ansatte for en virksomhetssikkerhetsvirksomhet. I tillegg ønsker mange politifolk å jobbe en ny jobb for å få endene til å møtes.

  • Pensjonert militært personell er også et godt valg.
  • Sørg for å ansette et stort antall ansatte. Hvis mange av dine ansatte jobber på andre jobber, vil de ofte ha konflikter med datoer du vil at de skal jobbe for spesielle arrangementer, så du trenger et stort antall ansatte for å sikre at du kan dekke basene dine.
Start et sikkerhetsselskap Trinn 10
Start et sikkerhetsselskap Trinn 10

Trinn 2. Kjør en bakgrunnskontroll av dine potensielle ansatte

De fleste stater har visse krav til din ansettelsespraksis. For eksempel kan du bli pålagt å utføre en bakgrunnskontroll av alle du ansetter for å se etter kriminell aktivitet som kan hindre deres evne til å tilby sikkerhetstjenester.

Start et sikkerhetsselskap Trinn 11
Start et sikkerhetsselskap Trinn 11

Trinn 3. Sørg for at dine ansatte består den nødvendige opplæringen og får lisens

De fleste stater krever at sikkerhetsvakter har en viss opplæring før de begynner sine plikter. Vanligvis må denne opplæringen fullføres på en skole godkjent av staten, og deretter må studenten bestå en eksamen for å få lisens.

På samme måte, hvis du vil bevæpne dine ansatte, krever stater ofte at de har enda mer opplæring. For eksempel krever Texas at de får oppdrag til sikkerhetsoffiserer, noe som innebærer å bestå flere eksamener, inkludert en eksamen om skytevåpen

Start et sikkerhetsselskap Trinn 12
Start et sikkerhetsselskap Trinn 12

Trinn 4. Sjekk om dine ansatte trenger en privat patruljelisens

Noen stater krever at alle sikkerhetsoffiserer som kjører for at selskapet skal ha en spesiell lisens. California, for eksempel, krever denne tillatelsen, selv om du hyret politifolk til dine ansatte.

Se på statens lover for å se om de krever denne tillatelsen

Gjør effektive forretningstelefoner Trinn 3
Gjør effektive forretningstelefoner Trinn 3

Trinn 5. Kontakt lokale eventplanleggere i ditt område for å markedsføre virksomheten din

Du kan finne hendelser gjennom sosiale medier, din lokale avis og lokale hendelseskalendere. Bruk internett til å spore hendelsesplanleggerne, og kontakt dem med informasjon om virksomheten din.

Vær klar til å diskutere hvordan sikkerhetsvirksomheten din kan hjelpe og hvordan den skiller seg ut fra andre sikkerhetsvirksomheter i området

Bruk sosiale medier til å markedsføre virksomheten din Trinn 7
Bruk sosiale medier til å markedsføre virksomheten din Trinn 7

Trinn 6. Markedsfør virksomheten din på sosiale medier

Fordi så mange spesielle arrangementer markedsføres på sosiale medier, er det viktig å etablere virksomheten din der. Bygg en tilstedeværelse på sosiale medier ved å lage forretningsprofiler for deg selv og legge ut regelmessig. Husk at innleggene dine ikke bare skal handle om å få forretninger. Noen bør tilby nyttige tips og råd eller trekke publikum inn med morsomme spill eller trivia knyttet til sikkerhet.

Del 3 av 4: Start en hjemmesikkerhetsvirksomhet

Start et sikkerhetsselskap Trinn 15
Start et sikkerhetsselskap Trinn 15

Trinn 1. Vurder franchising fra et etablert selskap

I motsetning til andre sikkerhetsselskaper har hjemmesikkerhetsselskapet store aktører over hele landet. Fordi merkegjenkjenning er viktig på dette feltet, kan det være bedre å åpne en franchise med et etablert selskap. Som en bonus vil de ha materialer og bakgrunn for å hjelpe deg med å få virksomheten din i gang.

Start et sikkerhetsselskap Trinn 16
Start et sikkerhetsselskap Trinn 16

Trinn 2. Undersøk og kjøp utstyret du trenger for hjemmemonitorering

For et hjemmesikkerhetsselskap trenger du forsyninger som bevegelsesdetektorer, kameraer, digitale låser, alarmpaneler og vindusalarmer. Du trenger ikke starte fra bunnen av. Samarbeid med en distributør eller til og med en produsent for å finne et passende system for din bedrift.

  • Gjør din forskning på selskapet. Begrens valgene dine på internett, og kontakt deretter de få du har valgt. Snakk med dem over telefonen om virksomheten din. Når du har bestemt deg for en eller to, bør du vurdere å besøke selskapet personlig for å lære mer om selskapet.
  • Vurder andre rekvisita du må kjøpe, for eksempel skytevåpen, ansattuniformer og datamaskiner for overvåking av nettverket.
Start et sikkerhetsselskap Trinn 17
Start et sikkerhetsselskap Trinn 17

Trinn 3. Etablere ditt hjemmenettverk

Bestem deg for programvaren du vil bruke til hjemmemonitorering. Ofte vil distributøren eller produsenten som selger deg utstyret kunne selge deg programvaren du trenger for å overvåke hjemmenettverket ditt.

  • Hvis ikke, undersøk passende programvare på nettet.
  • Husk at dine ansatte må ha opplæring i hvilken programvare du enn velger.
  • Hvis du ikke er klar til å overvåke selv, kan du outsource overvåking til et annet selskap. I så fall vil din viktigste inntektskilde være å installere utstyret i klientens hjem.
Start et sikkerhetsselskap Trinn 18
Start et sikkerhetsselskap Trinn 18

Trinn 4. Ansett teknikere for å sette inn utstyret

Når du driver en hjemmevaktvirksomhet, vil du ikke bare ha sikkerhetsvakter på personalet. Du trenger også folk som kan installere hjemmesikkerhetsutstyret i folks hjem.

Start et sikkerhetsselskap Trinn 19
Start et sikkerhetsselskap Trinn 19

Trinn 5. Sørg for at dine ansatte er lisensiert av staten

På samme måte som enhver annen form for sikkerhetsvirksomhet, må dine ansatte ha sikkerhetsvaktlisenser i de fleste stater, selv om de bare ser på hjemmemonitorer og alarmsystemer. De må gå gjennom statlig godkjent opplæring, samt bestå eksamener for å få lisenser. Alarminstallerende teknikere trenger også lisensiering i de fleste stater.

  • Hvis dine ansatte er bevæpnet, trenger de ekstra lisensiering.
  • Sjekk om dine ansatte trenger en privat patruljelisensierlisens for å kjøre kjøretøy for din bedrift, for eksempel når de svarer på en alarmanrop.
Start et sikkerhetsselskap Trinn 20
Start et sikkerhetsselskap Trinn 20

Trinn 6. Reklamer for familier i middelklassen og øvre middelklasse

For å kreve et hjemmemonitoreringssystem må klienten ha noe de vil beskytte og midler til å betale for det. Det betyr at fattigere nabolag vanligvis ikke er en god målgruppe, ettersom å betale for et sikkerhetssystem generelt ikke er en prioritet.

Plasser annonser i områder som målgruppen din vil se, for eksempel skolens nyhetsbrev, country club -nyhetsbrev og lokalavisen

Del 4 av 4: Opprette et cybersikkerhetsfirma

Start et sikkerhetsselskap Trinn 21
Start et sikkerhetsselskap Trinn 21

Trinn 1. Fokuser på et reelt problem du kan løse

Cybersikkerhetsselskaper dekker et bredt spekter av problemer, og du må skille deg ut fra mengden. For å gjøre det må du finne en nisje, som betyr å finne ut et problem som få andre jobber med og finne en løsning på det problemet.

Start et sikkerhetsselskap Trinn 22
Start et sikkerhetsselskap Trinn 22

Trinn 2. Ansett domene og tekniske eksperter

Hvis du ikke har den tekniske ekspertisen (og selv om du har det), trenger du domene- og tekniske eksperter for å hjelpe deg med å løse problemer. Enten du implementerer en løsning du kom med eller starter fra bunnen av for å løse et problem, trenger du teknisk støtte for å sikkerhetskopiere deg.

Start et sikkerhetsselskap Trinn 23
Start et sikkerhetsselskap Trinn 23

Trinn 3. Vis kundene dine hvordan du kan løse problemene

Kundene dine får salgsoppslag fra alle slags selskaper, og du må vise hvordan du er annerledes. Bruk data og til og med demonstrasjoner i sanntid for klienter for å se hvordan produktet ditt kan beskytte dem mot hacking og andre ondsinnede internettangrep.

En taktikk du kan ta er å vise selskaper hvor de er sårbare og deretter fortelle dem hvordan de kan fikse problemet

Start et sikkerhetsselskap Trinn 24
Start et sikkerhetsselskap Trinn 24

Trinn 4. Finn ut hvordan du er forskjellig fra andre produkter

Mange selskaper bruker en rekke alternativer for cybersikkerhet for å dekke deres behov. Derfor, hvis du kan vise hvor du tilfører verdi, vil disse selskapene også være villige til å legge deg til.

Du kan vise at du er annerledes gjennom ting som produktets funksjoner eller brukervennlighet eller prisene dine

Start et sikkerhetsselskap Trinn 25
Start et sikkerhetsselskap Trinn 25

Trinn 5. Sett din cybersikkerhet til lokale bedrifter

Kundene dine for denne typen sikkerhet vil først og fremst være bedrifter, ikke enkeltpersoner. Fokuser på å lande mindre bedrifter først, og arbeid deg deretter oppover stigen til større virksomheter.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Vurder å jobbe under spesielle arrangementer eller på midlertidige steder. Kortsiktige kontrakter kan gi deg mye eksponering og tiltrekke flere kunder.
  • Forny lisensene hvert 1-2 år som kreves av staten din og fullfør din videreutdanning. De fleste stater krever at du har et visst antall etterutdanningstimer hvert 1-2 år. Sjekk statens krav, og registrer deg deretter for en klasse som tilfredsstiller disse kravene.

Anbefalt: