Slik fyller du ut et avsluttet gjerning: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik fyller du ut et avsluttet gjerning: 12 trinn (med bilder)
Slik fyller du ut et avsluttet gjerning: 12 trinn (med bilder)

Video: Slik fyller du ut et avsluttet gjerning: 12 trinn (med bilder)

Video: Slik fyller du ut et avsluttet gjerning: 12 trinn (med bilder)
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Mars
Anonim

En quitclaim -gjerning er en relativt enkel og enkel måte å overføre all interesse du kan ha på et fast eiendom til noen andre. I motsetning til et garantibrev, er det ingen omfattende (og potensielt dyre) søk i eiendomsregistreringer, og i de fleste tilfeller kan du fullføre hele prosessen selv uten å måtte ansette en advokat. For å fylle ut et gjerningsbrev, trenger du bare informasjon om eiendommen og personen du overfører interessen din til, som du vanligvis kan bruke til å fylle ut blankettene på et forhåndstrykt skjema som er tilgjengelig fra fylkesopptakeren.

Trinn

Del 1 av 3: Samle informasjon

Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 1
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 1

Trinn 1. Finn den juridiske beskrivelsen av eiendommen

Den enkleste måten å få riktig juridisk beskrivelse for eiendommen du vil overføre, er å gå til fylkesopptakerens kontor i fylket der eiendommen ligger og få det eksisterende skjøtet for eiendommen.

  • Selv om du også bør inkludere adressen, kan den fullstendige juridiske beskrivelsen av eiendommen eliminere enhver fremtidig forvirring.
  • Du trenger en kopi av det eksisterende skjøtet på eiendommen, og du vil kopiere eiendomsbeskrivelsen nøyaktig slik den fremgår av dokumentet i skjemaet for avsluttet gjerning.
  • Husk at hvis du ikke inkluderer en juridisk beskrivelse, kan gjerningen bli utfordret av noen andre med interesse i eiendommen, noe som kan føre til at en dommer avviser overføringen.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 2
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 2

Trinn 2. Kontroller eiendommens skattestatus

Overføring av eiendom overfører ikke nødvendigvis skatteplikten, og i de fleste stater må eiendomsskatten være oppdatert hvis du vil overføre interesser i eiendommen.

  • Overføring av interessen din for eiendommen kan ikke ha noe å gjøre med eiendomsskatt, spesielt hvis noen andre allerede betalte eiendomsskatten på eiendommen.
  • Hvis det er tilfelle, vil skatteoppgavene vanligvis fortsatt bli sendt til personen de har blitt sendt til tidligere.
  • Men hvis du betalte eiendomsskatten på eiendommen, må du sørge for at skatten betales i sin helhet frem til datoen for overføringen, og at skatteplikten overføres på riktig måte.
  • Hvis du er usikker på eiendommens skattestatus, kan du sjekke fylkesopptegnelsen eller skatteansvarligens poster for eiendommen, eller se på den siste eiendomsskatteoppgaven.
  • Spørsmål angående overføring av eiendomsskatt og fremtidig skatteplikt bør rettes til en regnskapsfører eller skattefagarbeider.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 3
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 3

Trinn 3. Bestem når du vil at overføringen skal skje

Selv om du vanligvis vil at overføringen skal skje umiddelbart etter at dokumentet er utført, kan du også datere det slik at overføringen ikke skjer før en senere dato, eller til og med ved en spesifisert hendelse.

  • Det kan være lurt å bruke et gjerningsbrev for å overføre eiendommen til noen andre ved din død. Sjekk imidlertid statens eiendomslover eller snakk med en advokat før du gjør dette.
  • I noen stater må du bruke en overføring på dødsgjerning i stedet for gjerning.
  • Dokumentene du bruker kan også avhenge av om eiendommen er adressert i eiendomsplanleggingsdokumentene.
  • I situasjoner der du har tenkt å gjøre overføringen betinget av at en bestemt hendelse skjer, eller angir at overføringen skal skje på en fremtidig dato, kan det være lurt å kontakte en eiendomsadvokat for å sikre at du fyller ut skjemaet riktig for å oppnå tiltenkt resultat.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 4
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 4

Trinn 4. Bekreft at du bruker den riktige gjerningen

Avsluttende gjerninger brukes oftest mellom familiemedlemmer eller medeiere av eiendom som allerede er kjent med selve eiendommen så vel som med hverandre.

  • Husk at et gjerningsbrev ikke gir noen garanti angående eierandelen du kan ha i eiendommen. Du har kanskje ingen interesse i det hele tatt, og det kan stemme overens med intensjonen med overføringen.
  • For eksempel, hvis det er noen spørsmål om du kan ha krav på eiendommen som følge av forvirring i den nåværende eierens boedokumenter, men du ikke vil ha eiendommen, kan du bruke en gjerningserklæring for å oppheve eventuelle påstand skifteretten bestemmer at du har i eiendommen.
  • På den annen side, hvis personen du overfører eiendommen til, har inntrykk av at du har en spesiell eierandel i eiendommen, kan det hende at en gjerningserklæring ikke er det riktige overføringsmiddelet.
  • I den situasjonen vil den andre parten kanskje ha litt mer garanti for at de får akkurat det de tror de er.
  • En gjerningserklæring er kanskje ikke det riktige dokumentet hvis du faktisk selger eiendommen og et betydelig beløp vil bytte hender.

Del 2 av 3: Fullføre gjerningen din

Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 5
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 5

Trinn 1. Søk etter skjemaer eller maler

De fleste stater har utfyllbare skjemaer tilgjengelig online i PDF -format som du kan laste ned. Sjekk nettstedet til statens rettssystem eller fylkesopptakeren. Du kan også finne skjemaer fra juridiske dokumentnettsteder og -tjenester.

  • Disse skjemaene er vanligvis identiske i hele staten, så hvis fylkesopptakeren ikke har et nettsted, kan du kanskje finne et skjema som fungerer ved å søke etter navnet på staten din.
  • Selv om du enkelt kan finne skjemaer på nettet, må du fortsatt sørge for at skjemaet du bruker er godkjent i staten din.
  • Av denne grunn er det enkleste å finne et skjema med fylkesopptakeren. Skjemaet er tilgjengelig gratis, og du vet automatisk at du kan bruke det til å oppnå overføringen du ønsker.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 6
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 6

Trinn 2. Skriv inn informasjon om eiendommen

Skjemaet du vanligvis bruker, angir typen informasjon du trenger om eiendommen, i tillegg til gateadressen. Du kan trenge pakkenummeret, eller for å kopiere meter og grenser eller annen beskrivelse fra eksisterende gjerning knyttet til eiendommen.

  • Hvis det kreves et pakkenummer, kan du vanligvis finne denne informasjonen om det eksisterende skjøtet for eiendommen eller på eiendomsskattoppgaven.
  • Sørg for å kopiere den juridiske beskrivelsen av eiendommen nøyaktig. Dette dekker de spesifikke juridiske grenselinjene for eiendommen og vil være nødvendig i tilfelle en grensetvist, så det er viktig at alle gjerninger viser den samme beskrivelsen.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 7
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 7

Trinn 3. Oppgi navn og adresser for bevilger og mottaker

Siden du overfører interessen din for eiendommen, kalles du "bidragsyteren". Personen du overfører interessen til kalles "bidragsyter".

  • For støttemottakeren må du inkludere deres fulle juridiske navn og adressen til den lovlige bostedet, selv om de for tiden bor på eiendommen du overfører til dem.
  • For deg selv må du inkludere hele ditt juridiske navn og adressen til din nåværende lovlige bosted.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 8
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 8

Trinn 4. Fyll ut informasjon om overføringen

En quitclaim -gjerning overfører ganske enkelt enhver interesse du har i eiendommen - selv om du ikke har noen interesse i det hele tatt. I noen stater må du imidlertid merke deg om mineralrettigheter er inkludert.

  • Husk at et gjerningsbrev kun overfører alle renter du har på tidspunktet for overføringen. Dette betyr at hvis du har et boliglån på eiendommen, er du vanligvis fortsatt ansvarlig for det boliglånet med mindre du gjør andre ordninger. Quitclaim -gjerningen i seg selv gjør ikke mottakeren ansvarlig for det boliglånet.
  • De fleste stater tillater deg ikke å overføre en rente du ikke erverver før etter datoen for overføringen. Så hvis du daterer kvitteringsbrevet før du faktisk har skaffet deg noen interesse i eiendommen, beholder du den interessen, og gjerningsbrevet overfører ikke noe.
  • Du må også ta opp mengden penger som skifter hender. Det kan være at overføringen ikke innebærer noen penger i det hele tatt, noe som ofte er tilfelle hvis du bare tømmer tittel blant sameiere av eiendom eller familiemedlemmer.
  • I mange stater inneholder imidlertid gjerningserklæringen fortsatt en overskrift der minst én dollar må byttes for å overføre fast eiendom.
  • Juridisk sett kalles dette symbolsk vederlag eller nominell vederlag. Språket er basert på den grunnleggende forskriften i kontraktsretten om at en kontrakt (inkludert et skjøte for overføring av eiendom) ikke er gyldig uten hensyn.

Del 3 av 3: Utføre gjerningen din

Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 9
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 9

Trinn 1. Bestem statens juridiske krav

Statene er forskjellige om hvem som må signere et skjøte for at det skal være juridisk gyldig. Som et minimum må du signere det, og noen stater krever at støttemottakeren også signerer det.

  • Nesten alle stater krever at skjøtet blir signert foran en autorisert notarius publicus.
  • Noen stater krever også ett eller to vitner i tillegg til notar.
  • Hvis du er usikker på lovene i staten din, kan du få informasjon på fylkesopptakerens kontor. Den samme informasjonen kan også være tilgjengelig på fylkesopptakerens nettsted.
  • En annen måte å finne ut de juridiske kravene er ganske enkelt å se på skjemaet. Hvis skjemaet du brukte ble opprettet eller godkjent av din statlige regjering, vil det ha blanks for nødvendige vitner eller notar for å signere.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 10
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 10

Trinn 2. Finn en notarius publicus

Vanligvis må ethvert dokument som overfører fast eiendom som minimum signeres i nærvær av en notar. Notarius publicus bekrefter identiteten til de som signerer dokumentet, men de vurderer ikke innholdet i selve dokumentet.

  • Notarer er offentlige ansatte som ofte jobber i by- eller fylkesbetjentens kontorer og domstoler.
  • Du kan også finne en notarius i banker eller mange eiendoms- og advokatkontorer. Selv om du ikke trenger å være en klient eller kontoinnehaver i banken eller kontoret for å bruke notarius, tilbyr mange banker gratis notariustjenester til sine kunder.
  • Vanligvis bør du forvente å betale noen få dollar for notarius tjenester. De må bekrefte legitimasjonen din, så ta med en statlig eller militær ID, pass eller annen offentlig utstedt foto-ID.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 11
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 11

Trinn 3. Signer skjøtet

Mens du er i notarius nærvær, må alle individer som er pålagt å signere skjøtet, signere og datere det. Datoen du signerte skjøtet trenger ikke å være datoen overføringen trer i kraft.

  • Etter at notaren har sjekket ID -en din og logget nødvendig informasjon, må du signere din gjerningserklæring.
  • Hvis staten krever en underskrift fra bidragsyteren, eller fra vitner, må de signere etter deg.
  • Til slutt vil notarius publicus signere og sette sitt segl på gjerningen.
  • Når alle signaturer og segl er på dokumentet, bør du lage minst to kopier - en for postene dine og en for mottakerens poster. Du vil ta originalen til fylkesopptakerens kontor og spille den inn.
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 12
Fyll ut et avsluttet gjerningstrinn 12

Trinn 4. Noter gjerningen

Selv om det vanligvis ikke er lovlig påkrevd at du registrerer din gjerningserklæring, vil ingen vite at overføringen fant sted hvis den ikke er registrert. Dette kan forårsake problemer hvis for eksempel mottakeren prøver å få boliglån på eiendommen.

  • Skjøtet skal registreres hos fylkesopptakeren i samme fylke som eiendommen ligger.
  • Du vil bli belastet et gebyr for å registrere gjerningen, vanligvis mindre enn $ 100.

Anbefalt: