3 måter å betale medisinske regninger gjennom bevilgningspenger

Innholdsfortegnelse:

3 måter å betale medisinske regninger gjennom bevilgningspenger
3 måter å betale medisinske regninger gjennom bevilgningspenger

Video: 3 måter å betale medisinske regninger gjennom bevilgningspenger

Video: 3 måter å betale medisinske regninger gjennom bevilgningspenger
Video: Как ПРОНЕСТИ ДРУГА в ЛАГЕРЬ БЛОГЕРОВ! Живое ПУГАЛО ОХРАНЯЕТ ВХОД в лагерь блогеров! 2024, Mars
Anonim

Medisinske behandlinger blir fakturert av sykehus og medisinske tilbydere, vanligvis betalt innen 1 måned fra faktureringsdatoen. Hvis du finner ut at du ikke kan betale medisinske regninger eller de er forfalte, kan det være lurt å se på statlige og veldedige organisasjoner som kan hjelpe. Det er viktig å lære å redusere medisinske regninger så mye som mulig før du søker tilskudd. Du må også lære å oppdage tilskuddssvindel og søke om riktige tilskudd. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du søker om å betale medisinske regninger gjennom stipendpenger og hvordan du søker om rimelige helseforsikringsprogrammer.

Trinn

Metode 1 av 3: På forhånd strategisere

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 1
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 1

Trinn 1. Undersøk lavkostnadsleverandører

Hvis du vet om en behandling eller trenger kontroll på forhånd, kan du finne et kontor eller en klinikk som tilbyr omsorg til reduserte kostnader. For eksempel har mange byer psykiatri eller rådgivingssentre, gynekologiske kontorer og akuttsentre som tilbyr rimelige avtaler.

  • Gjør et Internett -søk under "samfunnsklinikker og helsesentre" med navnet på byen din for å finne lavpris eller gratis helsetjenesteleverandører.
  • Det er viktig å gjøre en avtale tidlig for mange av disse lavprisleverandørene. De bestiller raskt, og du må kanskje vente uker eller måneder for å få omsorg.
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 2
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 2

Trinn 2. Snakk med sykehuset eller medisinsk leverandør om å redusere regningene

Det er en god idé å snakke med sykehuset like etter at du mottar omsorg og før du blir fakturert. Mange sykehus tilbyr tilskudd og/eller økonomisk bistand til uforsikrede eller under forsikrede pasienter som ikke har råd til medisinske regninger.

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 3
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 3

Trinn 3. Forhandle en betalingsplan med leverandøren

Uansett om du har mottatt økonomisk bistand eller ikke, hjelper betalingsplanen deg med å unngå at det påløper renter på regningene dine og muligheten for at den blir sendt til et inkassobyrå. For store regninger kan du betale over en årrekke.

Selv om du kan få tilskudd fra andre metoder, kan det ta måneder eller år å skaffe midler. En lav månedlig betaling kan tillate deg å forsørge deg selv eller din familie og unngå at regningen din kommer inn i samlinger mens du ser etter annen økonomisk støtte

Metode 2 av 3: Undersøkelse av kilder til økonomisk bistand

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 4
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 4

Trinn 1. Snakk med kirken eller synagogen din

Hvis du er medlem, bruker mange kirker sine innsamlingsmidler eller veldedighetsarrangementer for å hjelpe de som er syke og trenger penger til behandling. Skriv et brev eller søk råd fra andre kirkemedlemmer for å nærme deg behovet for hjelp.

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 5
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 5

Trinn 2. Undersøk ideelle organisasjoner som støtter mennesker med din sykdom

Kreft, diabetes, HIV, hjerte og mange andre sykdommer har organisasjoner som gir hjelp til mennesker som lider av en bestemt sykdom. Kontakt organisasjoner i staten din og deretter på nasjonalt nivå.

  • Eksempler på ideelle organisasjoner inkluderer The American Cancer Society, Gilda's Club (kreft), The National Heart Association, AIDS Action Foundation og The American Diabetes Association.
  • Det er en god idé å lese litteraturen produsert av organisasjonen og følge deres regler for å be om hjelp.
  • Hvis du planlegger å skrive et brev der du ber om hjelp, kan du be en venn eller et familiemedlem om å sjekke det. Gi eventuelle kopier av medisinske regninger og medisinske journaler hvis de blir bedt om det. Snakk direkte med organisasjonen før du gir personlig informasjon.
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 6
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 6

Trinn 3. Gå til Benefits.gov for å se etter statlig hjelp

Fyll ut det elektroniske skjemaet som spør deg hvilken type fordeler du leter etter, hjemstaten din, din alder, familiestørrelse, inntekt og annen gjeldende informasjon. Nettstedet gir deg en liste over statlige og nasjonale etater som kan tilby deg medisinsk økonomisk bistand.

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 7
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 7

Trinn 4. Søk om statlige tilskudd, hvis du kvalifiserer

Gå online til governmentgrants.us for å finne ut hvilke programmer som er tilgjengelige for din situasjon. Du må fylle ut en lang søknad med personlig informasjon, medisinske journaler og muligens en skriftlig erklæring. Be om et kontaktnavn og nummer slik at du kan sjekke søknaden din.

Metode 3 av 3: Registrering for forsikring

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 8
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 8

Trinn 1. Ring ditt statlige Medicaid -byrå

Hvis inntekten din faller under en viss statsterskel, eller hvis du har betydelig inntektstap på grunn av et medisinsk problem, kan du kvalifisere for Medicaid -fordeler. Finn din lokale helse- og menneskelige avdeling eller gå til Medicaid.gov.

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 9
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 9

Trinn 2. Undersøk barns helseforsikringsprogrammer

De fleste stater tilbyr et rimelig barns helseforsikringsprogram for å dekke barn og familier med inntekt som er for høye til å kvalifisere for Medicaid, men som ikke har råd til privat dekning. Din statlige Medicaid -byrå kan også gi denne informasjonen.

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 10
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 10

Trinn 3. Skaff forsikring gjennom Affordable Care Act

Også kjent som Obamacare, kan du få rimelige helseforsikringer gjennom staten eller den føderale regjeringen. Med mindre inntekten din er under et visst nivå, vil du bli straffet for inntektsskatten din hvis du ikke har noen form for helseforsikring. Gå online til obamacare.org for å finne ut om alle helseforsikringsplaner som er tilgjengelige i staten din.

Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 11
Betal medisinske regninger gjennom bevilgningspenger Trinn 11

Trinn 4. Bestem om du er kvalifisert for Medicare

Hvis du er en amerikansk statsborger, 65 år eller eldre, har nyresykdom i sluttstadiet (ESRD), eller du har mottatt Social Security Disability Income (SSDI) i 24 måneder, ville du kvalifisert for Medicare. Det kan også være lurt å kjøpe tilleggsforsikring for resepter og andre helsetjenester som ikke dekkes av Medicare.

Tips

  • Noen store selskaper gir også tilskudd eller annen økonomisk bistand til personer med store medisinske regninger. Sjekk selskapets veldedighets- eller personalavdeling for å se om de tilbyr disse programmene.
  • Å få tilskudd er en intens tid å ta. Søk om tilskuddet med nok tid, siden det ikke er mulig å fremskynde prosessen. Å vente på det siste minuttet vil resultere i manglende betaling av medisinsk regning og påløp av renter.
  • Ikke ignorere boliglån eller leiebetalinger eller kredittkortregninger for å betale medisinske regninger. Sen betaling av medisinske regninger vil vanligvis ikke påvirke kredittpoengene dine, men det er en god idé å betale et lite beløp hver måned for medisinske regninger.
  • Ikke legg store medisinske regninger på et kredittkort. Du vil ende opp med å betale mye renter, og det kan redusere sjansene for å kvalifisere deg til Medicaid.

Advarsler

  • Ikke fyll ut et elektronisk skjema for offentlige tilskudd med mindre det er fra et nettsted som ender på.gov.
  • Medisinsk forsikring dekker ikke alt, og dette er et punkt der et medisinsk tilskudd blir nødvendig. Ekte tilskudd gis etter grundig bekreftelse. Sørg for at du ikke faller for svindel som ber deg om penger, for å motta et tilskudd.
  • Vær oppmerksom på at de fleste annonserte "pengene for ingenting" -stipendiene er svindel. Anta at et tilbud som høres for godt ut til å være sant, er svindel. Gi aldri penger eller personlig informasjon til et byrå som hevder å tilby deg gratis bevilgningspenger for medisinske regninger.

Anbefalt: