Enkle måter å jobbe for National Geographic (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å jobbe for National Geographic (med bilder)
Enkle måter å jobbe for National Geographic (med bilder)

Video: Enkle måter å jobbe for National Geographic (med bilder)

Video: Enkle måter å jobbe for National Geographic (med bilder)
Video: Коллектор. Психологический триллер 2024, Mars
Anonim

National Geographic er et globalt fellesskap av journalister, fotografer, filmskapere og forskere som underholder og utdanner samfunnet gjennom blader og TV -kanaler. Er du interessert i å bli en del av dette fellesskapet? Med litt forskning og mye hardt arbeid og engasjement kan du begynne den fascinerende reisen for å jobbe for National Geographic ved å kanalisere lidenskapen din for å skape og utforske.

Trinn

Del 1 av 4: Velge fokus

Arbeid for National Geographic Trinn 1
Arbeid for National Geographic Trinn 1

Trinn 1. Se på journalistjobber på National Geographic hvis du liker å skrive

Ta en titt på journalistjobbene som tilbys og kravene til hver. Typisk har forfattere en utdannelse innen journalistikk, vitenskap og engelsk. Men det er viktig å huske at National Geographic verdsetter lidenskap og leting i tillegg til akademisk bakgrunn.

  • Tenk på alle dine interesser, for eksempel historie, og tenk på hvordan de kan passe inn i journalistikktilbudene. Er det steder du kan besøke som har en historie du er kjent med eller interessert i? Vil du lage en unik historie som dokumenterer din tid og perspektiv?
  • Det er fordelaktig å kunne flere språk. Vurder å søke på et kurs for å lære et som interesserer deg og er i tråd med steder du ønsker å reise til og utforske.
Arbeid for National Geographic Trinn 2
Arbeid for National Geographic Trinn 2

Trinn 2. Søk etter fotojournalistikkjobber hvis du har en evne til å bruke bilder

Når det gjelder fotojournalistikk, kommer de fleste National Geographic -fotografer fra en disiplin utenfor fotografering. Se på potensielle jobber og spør deg selv hvordan din nåværende erfaring henger sammen med dem. Har du sosiologibakgrunn? Vurder et fotojournalistikkurs i et land der du kan bruke bilder til å fange forskjellige samfunn.

  • Vurder å melde deg på et fotokurs enten på skolen eller gjennom en privat institusjon.
  • Ta en titt på National Geographic Photography -nettstedet for foto- og stilideer, samt tips fra proffene deres.
Arbeid for National Geographic Trinn 3
Arbeid for National Geographic Trinn 3

Trinn 3. Undersøk de nåværende oppdagelsesprosjektene og se hva som interesserer deg

National Geographic har mennesker rundt om i verden til enhver tid som driver med en rekke utforskningsprosjekter, fra psykologi og økologi i fiskepraksis til bevegelse av torvmyrkrokodiller i Borneo. Legg merke til prosjektene og geografiske regionene som interesserer deg mest, og begynn å brainstorme dine egne.

Undersøk reisemuligheter og turisme for geografiske regioner du er interessert i

Arbeid for National Geographic Trinn 4
Arbeid for National Geographic Trinn 4

Trinn 4. Vurder en jobb bak kulissene hvis du har et bestemt kompetanseområde

Hvis du har et unikt fokus som du tror ville fungere godt med National Geographic, kan du se på stillingsoppføringene deres under National Geographic Society. Det er alltid mange muligheter, for eksempel regnskap, forskning og analyse.

  • Hvis du har en nåværende jobb eller grad, kan du se etter oppføringer som samsvarer med din erfaring. For eksempel, hvis du har en geologi -grad, kan du se etter forskningsposisjoner som søker folk med denne graden gjennom arbeidsgivere som National Geographic GeoBee.
  • Sjekk stillingsoppføringer for å få en ide om hva slags stillinger som tilbys. Lag en liste over de som interesserer deg, og bruk dette for å få en følelse av alternativene dine.
Arbeid for National Geographic Trinn 5
Arbeid for National Geographic Trinn 5

Trinn 5. Undersøk farene ved hver jobb og vær realistisk

Å jobbe for National Geographic kan være en givende og øyeåpnende karriere, men det kan også være farlig. Hvis du planlegger å være fotograf, skribent eller oppdagelsesreisende, er sjansen stor for at du kommer til å være i noen farlige situasjoner. Du kan bli utsatt for bitt og farlige dyr eller måtte utføre arbeid i regioner i verden som er mindre trygge enn mange land. De vanligste skadene er: alvorlig dehydrering; frostskader, arrestasjoner; paraglider krasjer. Andre risikoer inkluderer forvaring, trusler og bortføring.

  • Ta en titt her for noen eksempler på skader påført jobben:
  • Vurder mindre farlige jobber i National Geographic -nettverket, for eksempel forretnings- eller lederstillinger.

Del 2 av 4: Få nødvendig erfaring

Arbeid for National Geographic Trinn 6
Arbeid for National Geographic Trinn 6

Trinn 1. Lag dine egne naturekspedisjoner

Enten du vil være forfatter, fotograf eller oppdagelsesreisende, er ekspedisjoner en fin måte å få både inspirasjon og opplevelse. Natural Geographic handler om å fortelle en historie via mange typer medier-bruk ferdighetene dine for å lage en historie om ekspedisjonen din og finne ut de tingene som interesserer deg mest. Utforsk så mange steder du kan og dabble i alt fra skriving til fotografering.

  • Hvis du nettopp har begynt eller er under 18 år, kan du planlegge dagsturer til lokale dyreliv og verneområder.
  • Hvis du har litt mer erfaring og er over 18 år, kan du planlegge en internasjonal tur til et sted du vil utforske, for eksempel Afrika, Thailand eller en av de mange nasjonalparkene i USA.
  • Skriv en historie om ekspedisjonen din og legg ut på en personlig blogg.
  • Ta bilder av reisen din, og legg dem til i porteføljen din.
Arbeid for National Geographic Step 7
Arbeid for National Geographic Step 7

Trinn 2. Få minst 5 års yrkeserfaring for fotojournalistjobber

Hvis du vil ha en fotokarriere hos National Geographic, få litt erfaring innen profesjonell fotojournalistikk i en spesialitet du er interessert i. Noen spesialiseringer inkluderer undervannsfotografering, luftfotografering og natur. Begynn å lage dine egne bilder og legg dem ut på en Instagram -side for å få jobben din der ute!

  • Invester i en høyskoleeksamen i vitenskap, journalistikk, sosiologi, antropologi, kunst eller en relatert disiplin for en bedre sjanse.
  • Ikke vær redd for å få forskjellige typer fotoopplevelser-jo mer variasjon du har i din erfaring, jo bedre er sjansene dine.
  • Gå på en National Geographic Photo Expedition, delta på et fotoverksted, eller ta et online fotokurs.
Arbeid for National Geographic Trinn 8
Arbeid for National Geographic Trinn 8

Trinn 3. Bygg relevant skriveopplevelse hvis du er interessert i journalistikk

National Geographic-forfattere er frilansere som får tildelt historieideer-vanligvis med et vitenskaps- og naturfokus av redaktører som har jobbet med dem før. Siden de ikke godtar uønskede innsendinger, er det beste alternativet å få så mye erfaring som mulig i høyt profilerte journalistiske publikasjoner med fokus på vitenskap. Det eneste unntaket er National Geographic Traveler-send frilansplassene dine til dem!

  • Søk etter publikasjoner i ditt område på jakt etter frilansinnleveringer. Se etter publikasjoner som fokuserer på dine interesseområder eller ekspertise.
  • Send historieideer og lenker til arbeidet ditt til [email protected].
  • Søk på så mange forskjellige publikasjoner du kan, selv om det bare er frilansarbeid.
Arbeid for National Geographic Trinn 9
Arbeid for National Geographic Trinn 9

Trinn 4. Fokuser på reiseopplevelse hvis du vil være en oppdagelsesreisende

Selv om det ikke er noen krav til oppdagelsesreisende, er det et absolutt must å ha en evne til å reise verden rundt og utnytte dine interesser og utdannelse underveis. For eksempel, hvis du er marin forsker, kan du reise et sted med synkende marine økosystemer og få kontakt med lokale bedrifter og forskere som ønsker å hjelpe det å vokse.

Se på nåværende oppdagelsesprosjekter for ideer:

Arbeid for National Geographic Trinn 10
Arbeid for National Geographic Trinn 10

Trinn 5. Utvikle dine ferdigheter til å fokusere på historiefortelling, forskning og bevaring

Ta utdannelsen og interessene dine, og kanaliser dem til ønskelige National Geographic -ferdigheter. Er du historisk hovedfag? Ta et skrivekurs hvis du er interessert i journalistikk, og reis deretter til historiske landemerker og dokumenter dine reiser. Hvis du tar et forskningsvitenskapskurs, kan du ta et fotokurs og fange arbeidet ditt.

  • Gjør det til en vane å stadig spørre deg selv hvordan ditt unike arbeid og dine ferdigheter kan fortelle en nyskapende historie om verden rundt deg.
  • Fullfør så mange prosjekter du kan innenfor ditt fokus for å gi deg selv salgbare ferdigheter.
  • Regelmessig brainstorm nye prosjekter.
Arbeid for National Geographic Trinn 11
Arbeid for National Geographic Trinn 11

Trinn 6. Registrer deg på et høyskole- eller universitetsprogram med relevant fokus

National Geographic verdier unik opplevelse mer enn noe annet. Ikke imøtekomme utdannelsen din til en jobb i National Geographic-gjør noe du liker! Når du går videre med graden din, spør deg selv hvordan læringen din kan brukes på prosjekter som ville være fordelaktige for National Geographic. For eksempel, hvis du studerer sosiologi, bør du vurdere områder i verden som du ønsker å utforske og gjennomføre sosiologiske studier.

Velg kurs som kan oversette til erfaring for ønsket jobb, for eksempel fotokurs eller skrivingskurs

Del 3 av 4: Finne National Geographic -jobber

Arbeid for National Geographic Trinn 12
Arbeid for National Geographic Trinn 12

Trinn 1. Sjekk jobber fra National Geographic Partners for ulike medieroller

Enten du er interessert i fotografering eller journalistikk, tilbyr National Geographic Partners jobber i TV- og produksjonsarmen. Søk etter merke, funksjon, jobbtype, plassering eller språk, avhengig av hva du leter etter.

  • Søk etter "Jobbfunksjon" og velg "Editorial" for journalistikk.
  • Hvis du er interessert i fotografering, søker du etter "Kategori" og velger "Filmproduksjon", "Digital", "TV -produksjon" eller en annen relatert kategori.
  • Velg oppføringer her:
Arbeid for National Geographic Trinn 13
Arbeid for National Geographic Trinn 13

Trinn 2. Se etter jobber i National Geographic Society for en rekke stillingsvalg

National Geographic Society har et mer variert utvalg av stillingsoppføringer, fra sikkerhetsingeniør til stipendiat. Søk etter sted, jobbtype (fast periode, vanlig) eller heltid/deltid.

  • Hold øye med jobber som matcher din erfaring, utdannelse og ferdigheter.
  • Søk stillingsoppføringer her:
Arbeid for National Geographic Trinn 14
Arbeid for National Geographic Trinn 14

Trinn 3. Søk på sommerpraksis hvis du er på høyskole eller universitet

For bachelor- og doktorgradsstudenter tilbyr National Geographic sommerpraksis for å få erfaring og jobbrelaterte ferdigheter. Det er den beste måten å få foten i døren og utvikle erfaring uansett hva fokuset ditt er. Se etter ledige stillinger på nettstedet deres i januar og søk via den elektroniske søknaden. Husk å sende inn CV og følgebrev.

  • Sjekk ledige stillinger her:
  • Ta kontakt med [email protected] for spørsmål.
  • Sørg for at du er autorisert til å jobbe i USA.
Arbeid for National Geographic Trinn 15
Arbeid for National Geographic Trinn 15

Trinn 4. Send inn en søknad om tilskudd hvis du har et unikt leteprosjekt

Utforskere innen forskning, utdanning, bevaring og teknologi er kvalifisert for stipend. National Geographic foretrekker prosjekter som ikke bare er strengt forskningsarbeid og integrerer erfaringer utenfor laboratoriet. I tillegg må den passe inn i en av tre kategorier: Dyreliv, den menneskelige reise eller planeten som endrer seg.

  • Sjekk her for søknad og retningslinjer:
  • Sørg for at prosjektet ditt ikke finner sted i begrensede land som fastlands -Kina, Cuba, Nord -Korea, Iran, Sudan, Syria eller Krim -regionen under russisk kontroll.
  • Hvis du jobber i et forskningslaboratorium, kan du tenke igjennom prosjektideer som bruker dine ferdigheter i en større skala. For eksempel et prosjekt som sporer truede arter i en unik region i verden.
  • Hvis du jobber med utdanning, tenk på et prosjekt som søker å utdanne barn i andre deler av verden for å styrke dem.

Del 4 av 4: Søk på jobb

Arbeid for National Geographic Trinn 16
Arbeid for National Geographic Trinn 16

Trinn 1. Lag ditt CV og følgebrev

Inkluder all din relevante sysselsettings- og utdanningshistorie i CV -en din. List opp alle dine spesielle ferdigheter og kvalifikasjoner-National Geographic verdsetter disse høyt. Når det gjelder personlig informasjon som verdier og tingene som driver og motiverer deg, lagre dem til følgebrevet.

  • Inkluder alltid de beste referansene dine i CV -en din, i tillegg til frivillighistorie og eventuelle praksisplasser du fullførte på høyskole eller universitet.
  • Sørg for å forklare i følgebrevet hvordan de unike ferdighetene som er oppført på CV -en din kobler til karrieren din, hvordan du jobber med å bedre forstå og forandre verden, og hvorfor dette vil hjelpe deg i National Geographic.
  • La dine lidenskaper og engasjement skinne gjennom! National Geographic er veldig selektiv og verdsetter mennesker med mye unik og variert erfaring.
Arbeid for National Geographic Trinn 17
Arbeid for National Geographic Trinn 17

Trinn 2. Opprett en konto på National Geographic -stillingsnettstedet

Både National Geographic Partners og National Geographic Society opererer via Workday -databasen. Databasen lar medlemmer søke om National Geographic -jobber via serveren sin. For å bruke den må du opprette en konto ved å oppgi e -postadressen din og et passord. Herfra kan du laste opp ditt CV, følgebrev og erfaring.

  • Besøk nationalgeographic.com/jobs og klikk på "Søk etter jobber". Klikk her "Min konto" eller "Logg på" og deretter "Opprett en konto".
  • Sørg for at CV -en din er i DOC-, DOCX-, HTML-, PDF- eller TXT -filtyper.
Arbeid for National Geographic Trinn 18
Arbeid for National Geographic Trinn 18

Trinn 3. Send inn søknaden din via National Geographic -nettstedet eller LinkedIn

Når du har CV og følgebrev, kan du gå til stillingsoppføringen som interesserer deg og sende inn en søknad. Hver applikasjon er litt annerledes, men sørg for å ha all relevant informasjon klar (referanser, personlig informasjon).

På grunn av konkurransen om National Geographic -jobber, kan du forvente å vente minst 6 måneder med å høre fra deg for aksept. Imidlertid vil du ikke alltid høre tilbake hvis de ikke er interessert

Anbefalt: