3 måter å være frivillig på som et sykehus

Innholdsfortegnelse:

3 måter å være frivillig på som et sykehus
3 måter å være frivillig på som et sykehus

Video: 3 måter å være frivillig på som et sykehus

Video: 3 måter å være frivillig på som et sykehus
Video: Få betalt $ 622 DAGLIG som en komplet begynder BRUG AF BILLEDER-(GRATIS) Tjen penge online! 2024, Mars
Anonim

Babyer som er født for tidlig, har et alvorlig helseproblem, eller som lider av en eller annen form for avhengighet, vil ofte tilbringe store mengder tid på en nyfødt intensivavdeling (NICU). I løpet av denne tiden blir de ofte skilt fra foreldrene i betydelige mengder tid. Babykos er en gruppe frivillige som bruker tid på å holde babyer hele dagen, slik at de opplever den fysiske kontakten og kjærligheten som er nødvendig i barndommen. For å være frivillig som et sykehus, må du undersøke programmer i ditt område, søke om frivillig arbeid og fullføre alle opplæringskurs.

Trinn

Metode 1 av 3: Undersøkelse av baby koseprogrammer

Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 1
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 1

Trinn 1. Finn et sykehus med et koseprogram

Fullfør et Google -søk for å finne ut om ditt lokale sykehus har et frivillig babykose -program. For eksempel kan du søke etter "frivillige babykose -programmer i Toronto." Dette vil gi deg en rekke sykehus i området som har frivillige stillinger for baby cuddlers.

  • Du kan også kontakte ditt lokale sykehus og spørre om de tar imot frivillige direkte for stillingen som baby kos.
  • De fleste sykehus vil på nettstedet angi hvilke frivillige stillinger som må fylles. Hvis baby cuddler ikke er oppført, kan du sende en e -post til frivillighetskoordinatoren for å finne ut om de godtar søknader om stillingen.
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 2
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 2

Trinn 2. Les deg opp om kravene til frivillige

Når du har funnet et sykehus som inneholder et frivillig baby koseprogram, må du lese deg opp til kravene til frivillige. De fleste sykehus inneholder en liste med krav på deres frivillige webside.

  • For eksempel må frivillige være minst 18 år, de må være frivillige et minimum antall timer hver uke, fullføre en helsevurdering, få utført en kriminell bakgrunnskontroll, gi et oppdatert vaksinasjonsbevis, etc.
  • Noen sykehus vil også ha frivillige studentprogrammer for personer under 18 år.
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 3
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 3

Trinn 3. Samle alt materiale som trengs for applikasjonen

Når du har bestemt hvilken informasjon som kreves for å være frivillig på dette sykehuset, må du samle alt relevant materiale. For eksempel kan det hende du må få en kriminell bakgrunnskontroll fullført for å bli akseptert som frivillig. Du må kanskje også få et årlig influensa -skudd.

Sørg for at du har all informasjonen du trenger før du søker

Metode 2 av 3: Søk på en frivillig stilling

Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 4
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 4

Trinn 1. Fyll ut en søknad

For å søke om en frivillig stilling må du fylle ut et søknadsskjema. Disse skjemaene vil stille en rekke spørsmål, inkludert:

Navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, utdannelse, arbeidsinformasjon, frivillig erfaring, tilgjengelighet osv

Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 5
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 5

Trinn 2. Finn referanser

De fleste frivillige må også gi sykehuset kontaktinformasjon for to til tre referanser. Disse referansene bør ikke være familiemedlemmer eller nære venner med mindre du har jobbet for dem tidligere. I noen tilfeller forventes det at referansene dine fyller ut et skjema som svarer på spørsmål om deg. I andre tilfeller vil sykehuset kontakte referansen og stille dem noen spørsmål om deg.

  • Velg referanser som vil snakke høyt om din arbeidsmoral, pålitelighet, vennlighet og profesjonalitet.
  • For eksempel kan du spørre en nåværende/tidligere sjef, arbeidsgiver eller frivillig koordinator som du har jobbet med.
  • Varsle alltid referansene dine før du inkluderer dem i en applikasjon. På denne måten vil de forvente at sykehuset tar kontakt med dem.
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 6
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 6

Trinn 3. Fullfør et intervju

De fleste sykehus intervjuer potensielle frivillige før de godtar dem. Dette gir frivillighetslederen muligheten til å bli kjent med søkeren og vurdere dem personlig. For å forberede deg til intervjuet, bør du sørge for at du har alle nødvendige dokumenter fullført. Du kan også lage en liste med spørsmål du vil stille under intervjuet.

  • For eksempel kan det være lurt å spørre "Hva innebærer opplæringsprogrammet?", "Kan jeg be om å få jobbe i et bestemt område på sykehuset?", "Krever babykos ekstra trening?"
  • Kom til intervjuet i tide og kle deg på en profesjonell måte.

Metode 3 av 3: Fullføre opplæringen og finne en posisjon

Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 7
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 7

Trinn 1. Fullfør frivillige opplæringsprogrammer

Når du har blitt akseptert som frivillig, må du sannsynligvis fullføre en eller annen form for opplæringsprogram. Dette kan omfatte å se på helse- og sikkerhetsvideoer samt lære om retningslinjene og prosedyrene for sykehusmiljøet. Barnehunder kan trenge å fullføre tilleggsopplæring angående sengemåten og hvordan de skal håndtere spedbarn.

Ta treningen din på alvor. Vær oppmerksom, ta notater og still spørsmål hvis du trenger avklaring

Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 8
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 8

Trinn 2. Be om en stilling som baby kos

Hvis du hovedsakelig er interessert i å jobbe som kos, bør du snakke med frivillighetskoordinatoren. Spør om det er noen åpninger tilgjengelig i NICU for frivillige babyknusere. Alternativt kan du gi veilederen din beskjed om at du er interessert i programmet for kos.

Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 9
Volunteer As a Hospital Baby Cuddler Trinn 9

Trinn 3. Legg til navnet ditt på ventelisten

Baby kos er en svært ettertraktet frivillig stilling på sykehus. Som et resultat blir mange av disse stillingene besatt. Spør om du kan få navnet ditt lagt til på ventelisten, slik at hvis du åpner en stilling i fremtiden, vil du bli vurdert.

Anbefalt: