11 måter å spare opp for en bil

Innholdsfortegnelse:

11 måter å spare opp for en bil
11 måter å spare opp for en bil

Video: 11 måter å spare opp for en bil

Video: 11 måter å spare opp for en bil
Video: How to Find the Mode | Math with Mr. J 2024, Mars
Anonim

Enten du vil kjøpe bil direkte eller bare foreta en stor nok forskuddsbetaling for å forbedre finansieringsmulighetene dine betydelig, er det en flott måte å spare penger på en bil! Det krever litt tålmodighet og disiplin, men det vil være verdt det når du setter deg bak rattet. Og den følelsen av prestasjon kan drive deg videre til å takle andre mål. Her har vi samlet noen av de beste ideene du kan bruke for å spare opp til drømmebilen din.

Trinn

Metode 1 av 11: Bestem hva slags bil du vil ha

Spar for en bil Trinn 1
Spar for en bil Trinn 1

0 3 KOMMER SNART

Trinn 1. Prisen du betaler avhenger av bilens type og alder

Hvis du vil ha en helt ny bil, vil du ende opp med å bruke mer penger enn du ville brukt på en bruktbil. Du vil også betale mer hvis du vil ha en bil med all den siste teknologien og funksjonene. Lag en liste over ting du er interessert i, og kjøp deretter på nettet for å få en ide om markedsprisen for den typen bil.

  • Selv om du har fått hjertet til en ny bil, bør du også sjekke ut brukte biler. Du kan få en lettdrevet bil som bare er et par år gammel og bruke en brøkdel av det du ville gjort for en ny bil.
  • Du kan også komme med beløpet først, og deretter se hva som er tilgjengelig i dette området. For eksempel, hvis du har bestemt deg for at du ikke vil bruke mer enn $ 10 000, søk på nettet etter biler i den prisklassen, og gå deretter derfra.

Metode 2 av 11: Vurder finansieringsalternativer

Spar for en bil Trinn 2
Spar for en bil Trinn 2

0 2 KOMMER SNART

Trinn 1. Finansiering lar deg få en bil nå med færre penger på forhånd

Bilfinansieringsselskaper prekvalifiserer ofte låntakere, noe som betyr at du kan søke om lån og se hva slags vilkår som er tilgjengelige for deg uten å gå på kreditt. Søk etter bilfinansiering på nettet og bli forhåndskvalifisert med flere långivere, slik at du kan finne de beste vilkårene.

  • En større forskuddsbetaling resulterer vanligvis i en lavere månedlig betaling. Når det er sagt, er det mange forskjellige måter å betale for en bil, inkludert å kjøpe den direkte, finansiere den eller lease den. Se på alle alternativene, slik at du kan finne det som fungerer best for deg og budsjettet ditt.
  • De fleste betaler ikke kontant for en bil-spesielt en ny. Det er mer vanlig å finansiere bilen din og foreta en forskuddsbetaling, og deretter foreta en månedlig betaling.

Metode 3 av 11: Åpne en sparekonto spesielt for bilen din

Spar for en bil Trinn 3
Spar for en bil Trinn 3

0 4 KOMMER SNART

Trinn 1. Kontakt banken din for å åpne en ny sparekonto

En egen sparekonto spesielt for bilbesparelser er den beste måten å holde oversikt over fremdriften din mot målet ditt. Hvis du allerede har en bankkonto, er det enkleste å åpne en sparekonto i samme bank.

På en sparekonto vil pengene dine også tjene litt renter, noe som gjør dette til et bedre alternativ enn å si kontanter i en sparegris

Metode 4 av 11: Budsjetter et beløp du vil spare hver måned

Spar for en bil Trinn 4
Spar for en bil Trinn 4

0 6 KOMMER SNART

Trinn 1. Start med et beløp som ligner den månedlige kostnaden for en bil

Det er lite poeng i å spare opp for en bil hvis du ikke kommer til å kunne vedlikeholde den når du får den, ikke sant? Enten du finansierer bilen din eller prøver å kjøpe noe med kontanter, må du fortsatt bruke penger på drivstoff, forsikring og vedlikehold.

  • Anta for eksempel at du har bestemt deg for at når du får bilen din, vil du bruke $ 200 hver måned på drivstoff, $ 100 på bilforsikring og $ 200 på bilbetalingen din-totalt $ 500 i måneden. Spar 500 dollar i måneden til bilen din til du har nok for forskuddsbetalingen din. Når du får bilen, er du allerede vant til den utgiften.
  • Sett opp en automatisk overføring slik at når du får betalt, blir beløpet du har budsjettert automatisk overført til sparekontoen din. Da slipper du å tenke på det.

Metode 5 av 11: Reduser månedlige utgifter

Spar for en bil Trinn 5
Spar for en bil Trinn 5

0 5 KOMMER SNART

Trinn 1. Se etter kostnader du kan eliminere og sette pengene mot bilen din

Se godt på de faktiske utgiftene hver måned, og finn ut hva du kan klare deg uten. Selv noen få dollar her og der vil legge seg opp i løpet av flere måneder.

For eksempel, hvis du abonnerer på flere strømmetjenester, kan du kansellere alle unntatt én. Deretter kan du sette pengene du vanligvis ville brukt på de andre abonnementene, på bilen din

Metode 6 av 11: Gjør ulike jobber for ekstra penger

Spar for en bil Trinn 6
Spar for en bil Trinn 6

0 5 KOMMER SNART

Trinn 1. Spør venner og naboer om de har noen merkelige jobber du kan gjøre

Å gjøre ulike jobber er en god måte å bruke litt av fritiden din på å tjene litt ekstra penger som du kan sette mot bilen din. Reklamer for dine ferdigheter og tjenester på dine sosiale medier -kontoer og se om noen har noe å jobbe med.

  • Sett deg en time- eller prosjektpris. For eksempel kan du bestemme deg for å rengjøre og detaljere biler for $ 30 hver eller for $ 20 i timen.
  • Mange "sidehustles", som kjøring og levering, krever at du allerede har bil. Hvis du sparer til en første bil, kan det være et problem. Men du kan fortsatt gjøre andre rare jobber, for eksempel rengjøring eller klipping av plener.
  • Du kan også registrere deg for mobilapper, for eksempel Oppgavekanin, som hjelper deg med å utvide og gjøre jobber for andre mennesker i ditt område.

Metode 7 av 11: Selg personlige ting du ikke trenger

Spar for en bil Trinn 7
Spar for en bil Trinn 7

0 2 KOMMER SNART

Trinn 1. Ha et verftssalg eller liste varer til salgs på nettet for å samle inn penger

Hvis du har mange ting som sitter og samler støv, kan du se om du kan gjøre dem til penger for bilen din. Du får mer for store billettartikler, for eksempel elektronikk, men til og med noen få dollar for klær og bøker vil øke.

Hvis du planlegger å ha et hagesalg, snakk med venner og familiemedlemmer. De kan ha ting de vil være villige til å donere til salget ditt for å hjelpe deg med å få mer penger

Metode 8 av 11: Utnytt en kommende bursdag eller ferie

Spar for en bil Trinn 8
Spar for en bil Trinn 8

0 10 KOMMER SNART

Trinn 1. La dine venner og familie vite at du sparer til en bil

Hvis du har bursdag, eller det snart er en ferie hvor folk ofte kjøper gaver til deg, kan du be dem om å bidra til bilen din i stedet. Ofte vil folk synes det er mer meningsfylt å hjelpe deg med å nå et mål.

Metode 9 av 11: Få flere skift på jobb

Spar for en bil Trinn 9
Spar for en bil Trinn 9

0 4 KOMMER SNART

Trinn 1. Fortell sjefen din at du prøver å spare opp til en bil

La også medarbeiderne dine vite det. Hvis de trenger en fridag, kan de be deg om å dekke. Når du får ekstra skift, ta alle pengene du tjener på disse skiftene og legg dem mot bilen din.

Noen arbeidsgivere tillater ikke overtid, men hvis du har det alternativet, må du la sjefen din vite at du er villig til å gjøre det. Ekstra lønn hjelper deg å spare mye raskere

Metode 10 av 11: Bruk bilder av bilen din for å motivere deg

Spar for en bil Trinn 10
Spar for en bil Trinn 10

0 10 KOMMER SNART

Trinn 1. Sett skrivebordet og telefonbakgrunnen til et bilde av bilen din

Hvis du ser bilen din ofte, holder du målet ditt i sikte og er mindre sannsynlig å bruke penger på andre ting. Du kan også sette et bilde av bilen din på speilet på badet ditt, eller lage en collage med kjøringstema for å henge ved siden av sengen din.

Klipp et bilde av bilen din ut av et blad eller skriv ut et av et nettsted og stikk det i lommeboken. Du ser det hver gang du bruker et kreditt- eller debetkort, og det vil minne deg om hva du sparer til. Du kan tenke deg om to ganger før du gjør det impulskjøpet

Metode 11 av 11: Ta en bil for en prøvekjøring

Spar for en bil Trinn 11
Spar for en bil Trinn 11

0 4 KOMMER SNART

Trinn 1. Gå til en forhandler som har en bil som ligner på den du ønsker

Hvis du fortsatt har mye å spare, er dette kanskje ikke den spesifikke bilen du ender med å kjøpe-men det er greit! Det som er viktig her er at du har erfaring med å kjøre bilen.

  • Når du er fristet til å bruke penger på noe annet, eller begynner å tenke nytt om spareprosjektet ditt, kan du bare tenke på følelsen av at du kjørte bilen. La det motivere deg til å holde deg til planen.
  • Hvis det er en lignende modell til leie i nærheten av deg, kan du også leie den for en dag-selv om dette vil koste deg litt mer penger. Ved å ha bilen hele dagen får du imidlertid et bedre bilde av tankene dine om hvordan det faktisk ville være å eie bilen.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Anbefalt: