Hvordan helbrede åndelig: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan helbrede åndelig: 7 trinn (med bilder)
Hvordan helbrede åndelig: 7 trinn (med bilder)

Video: Hvordan helbrede åndelig: 7 trinn (med bilder)

Video: Hvordan helbrede åndelig: 7 trinn (med bilder)
Video: Экзамен в DMV. 15 ошибок. Авто-Словарь на английском. Ссылки внизу. 2024, Mars
Anonim

I dagens samfunn har spiritualitet tatt baksetet til de mange andre prioriteringene som kastes på oss. I et åndelig underernært samfunn har vi mistet forbindelsen til det som gjør oss mennesker. Vi finner oss selv å jage ned andres drømmer eller konstruksjoner av hva de mener livet vårt burde være. Til slutt finner vi et tomt tomrom som vi så desperat har prøvd å fylle med meningsløse ting. Hvis du leser denne artikkelen, så gratulerer, du har allerede satt deg selv på riktig vei. Her vil du oppdage at du aldri trengte å fylle noe tomrom i livet ditt, for når du er koblet til din sanne ånd, vil du se at det ikke er noe som heter underskudd. Vi er akkurat der vi skal være, og gjør akkurat det som best hjelper oss å vokse. Hvis spørsmålet ditt er "hvordan kan jeg helbrede åndelig?", Vet at du allerede har begynt.

Trinn

Heal åndelig trinn 1
Heal åndelig trinn 1

Trinn 1. Elsk deg selv

Dette er alltid det første trinnet for å få kontakt med din ånd. Hvis du har skammet deg for å ha levd det "feil" livet eller tenkt på fortiden, er nå det rette øyeblikket å stoppe det. Vet at når du sier negative meldinger til deg selv, reduserer du din egen ånd og tar deg lenger unna der du vil være. En god øvelse å prøve er å observere tankene dine for en dag, uten å merke dem verken gode eller dårlige, og i stedet bare se på dem. Dette vil hjelpe deg å elske deg selv mer og bringe helbredelse for din ånd.

Heal åndelig trinn 2
Heal åndelig trinn 2

Trinn 2. Vær oppmerksom på tankene dine

Dette trinnet er en fortsettelse av øvelsen fra første trinn. Når du kan eliminere dømmekraft fra ditt mentale rom, vil du se tankene du har med mer klarhet. For mange mennesker der ute har vi blitt fortalt hva spiritualitet er i religiøse termer, noe som betyr at du må følge et bestemt sett med regler. Det er mulig når du ikke lenger dømmer tankene dine som riktige eller gale, at du slipper unødvendige begreper eller tro som ikke lenger hjelper deg. På dette stadiet ser noen mennesker utover emosjonelle reaksjoner og får forståelse for utløserne som forårsaker følelsesmessige reaksjoner.

Heal åndelig trinn 3
Heal åndelig trinn 3

Trinn 3. Vær tålmodig

Helbredelse skjer ikke på en dag, spesielt for åndelig helbredelse. Du kan jobbe med ånden din i et tiår og en dag oppdage at du har falt i en gammel tro som du trodde var forlengst. Det er ingen fordel med å slå deg selv ytterligere, bare vær tålmodig, dette er livet, så la det skje. Hvis du jobber med å stå opp for deg selv med sunne grenser og finner ut at du famler, ikke bekymre deg, leksjonen dukker opp igjen for at du kan prøve igjen. Tålmodighet vil være en av dine største allierte når du helbreder, fordi vi ofte må gjenta leksjonene et par ganger før vi får det riktig.

Heal åndelig trinn 4
Heal åndelig trinn 4

Trinn 4. Forstå hva spiritualitet er for deg

Som nevnt tidligere vokste flertallet av oss opp under forestillingen om at spiritualitet skjer i et tempel under en streng regelverk. Hvis dette miljøet får deg til å føle deg ukomfortabel, er dette sannsynligvis et sted som vil kvele din ånd. Ulike metafysiske healere og filosofer har ofte pekt på at spiritualitet er en oppvåkningsprosess. Hva dette betyr er at vi allerede vet hvilke områder som lyser opp åndene våre, det er bare å våkne opp for dem. For noen mennesker, når de kommer på en scene foran andre og synger sitt hjerte, føler de den lyse forbindelsen til deres ånd. For andre, når de jobber med et mekanisk prosjekt, føler de seg koblet til noe større i det øyeblikket. Etter hvert som du helbreder, vil du føle din ånd og være i stand til mer nøyaktig å finpusse den.

Heal åndelig trinn 5
Heal åndelig trinn 5

Trinn 5. Ha det gøy

Healing kan ofte fremkalle bilder av deprimerende sykehusrom og lignende. Dette trenger ikke å være helbredelsesprosessen din. Latter vil helbrede beinene dine raskere enn å sitte i en situasjon du synes er deprimerende. Gå til en fornøyelsespark, bli med i en trommesirkel, få en hund, ta den med til parken, og listen fortsetter. Solskinn vil blåse bort gamle spindelvev rundt ånden din hvis du tilbringer litt tid i varmen. Husk at helbredelse er en prosess for å gjøre deg sterkere, noe som gjør at du kan le og gråte oftere.

Heal åndelig trinn 6
Heal åndelig trinn 6

Trinn 6. Føl følelsene dine

La disse følelsene komme ut av deres undertrykte tilfeller. Hvis du hører en historie som berører hjertet ditt, ikke hold tårene tilbake; hvis de kommer, er det din ånd som snakker fysisk. Som et samfunn har vi lært at visse følelser er ok og at andre ikke er det, men dette er en falsk oppfatning. Følelsene dine spiller en integrert rolle i livets reise, ikke bind dem til ideer som er hentet fra feilinformasjon. Hvis du befinner deg i en ubehagelig situasjon, må du validere den følelsesmessige responsen; ikke slå det for å ha skjedd. Når du helbreder, vil du finne deg selv mer komfortabel med å uttrykke dine sanne følelser, snarere enn det du tror andre vil ha.

Heal åndelig trinn 7
Heal åndelig trinn 7

Trinn 7. Gi tilbake

Ditt humør løfter seg til nye høyder når du gir til andre, fordi du vet at du bruker gavene dine til sitt fulle potensial. Når du gir, vil du oppdage at du får mer igjen. Når du hjelper andre å helbrede, vil du finne deg selv helbredende i prosessen. Å gi tilbake betyr ikke at du må være frivillig et sted fattig, eller til og med forlate huset ditt, fordi det er annerledes for alle. Noen mennesker liker å skrive inspirerende blogg, andre liker å lage mat til sine nærmeste, og sånn fortsetter det. Gi tilbake det du liker å gjøre, fordi du vil bringe en fantastisk ånd til andre og deg selv.

Anbefalt: